Yksityisasiakkaat

EKOsähkö

Meiltä voit ostaa EKO-sertifioitua EKOsähköä, EKOsähkömme koostuu metsä-hakkeella tuotetusta biosähköstä. EKOsähkö tuotetaan Tammisaaren Energian omassa pienvoimalaitoksessa Koivuniemessä.

Suomen luonnonsuojeluliitto on myöntänyt sähkön tuotannolle EKO-energiamerkin. Sopimus on voimassa joko kaksi vuotta tai toistaiseksi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on huoleton vaihtoehto. Sinun ei tarvitse miettiä milloin sopimus menee umpeen ja pitää uusia. Voit ostaa EKOsähköä myös Yösähkönä tai Vuosisähkönä.

Yösähkö

Jos käytät Yösähköä sinulla on kaksiaikamittaus ja maksat eri maksua vuorokaudenajasta riippuen. Päiväsähkö on käytössä klo 7:00 - 22:00 ja Yösähkö klo 22:00 - 7:00. Yösähkö on edullisempaa. Yösähkö sopii parhaiten sähkölämmitystä käyttäville kulutuspaikoille, joissa sähkönkulutus yöaikana on suuri. Sopimus on voimassa joko kaksi vuotta tai toistaiseksi.

Vuosisähkö

Jos sinulla on suora sähkö lämmitysratkaisuna, esim. suora sähkölämmitys, kattolämpö tai lämpöpumppu, ja sinulla on mahdollisuus käyttää muita vaihtoehtoisia lämmitystapoja talvipäivisin, sopii Vuosisähkö sinulle. Jos käytät Vuosisähköä on sinulla kaksiaikamittaus ja maksat eri hintaa vuorokauden- ja vuodenajasta riippuen. Talvipäivä on käytössä 1.10.-31.3. klo 7:00 - 22:00, kaikki muu on Muuta aikaa. Muun ajan hinta on edullisempi.

Pyydä sähkötarjous

privat
privat
privat
privat
privat