Yksityisasiakkaat

Tuulisähkö

Tuulisähkö tuotetaan suomalaisella tuulivoimalla, joka on varmistettu alkuperätakuulla. Tuulisähkö tuotetaan kestävällä tavalla, ilman hiilidioksidi päästöjä.

Sopimus on voimassa joko kaksi vuotta tai toistaiseksi. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on huoleton vaihtoehto. Sinun ei tarvitse miettiä milloin sopimus menee umpeen ja pitää uusia. Voit ostaa Tuulisähköä myös Yösähkönä tai Vuosisähkönä.

Yösähkö

Jos käytät Yösähköä on sinulla kaksiaikamittaus ja maksat eri maksua vuorokaudenajasta riippuen. Päiväsähkö on käytössä klo 7:00 - 22:00 ja Yösähkö klo 22:00 - 7:00. Yösähkö on edullisempaa. Yösähkö sopii parhaiten sähkölämmitystä käyttäville kulutuspaikoille, joissa sähkönkulutus yöaikana on suuri. Sopimus on voissa joko kaksi vuotta tai toistaiseksi.

Vuosisähkö

Jos sinulla on suora sähkö lämmitysratkaisuna, esim. suora sähkölämmitys, kattolämpö tai lämpöpumppu, ja sinulla on mahdollisuus käyttää muita vaihtoehtoisia lämmitystapoja talvipäivisin, sopii Vuosisähkö sinulle. Jos käytät Vuosisähköä on sinulla kaksiaikamittaus ja maksat eri hintaa vuorokauden- ja vuodenajasta riippuen. Talvipäivä on käytössä 1.10.-31.3. klo 7:00 - 22:00, kaikki muu on Muuta aikaa. Muun ajan hinta on edullisempi. Sopimus on voimassa joko kaksi vuotta tai toistaiseksi.

Pyydä sähkötarjous

privat
privat
privat
privat
privat