Sähkösopimukset

Flexi

Flexi sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Tämä sopimusmuoto on hyvä valinta, jos arvostat ennen kaikkea joustavuutta ja haluat huolettoman vaihtoehdon edulliseen hintaan. Kun sopimus on voimassa toistaiseksi, sinun ei tarvitse miettiä sen umpeutumista tai uusimista. Sopimuksella on 14 päivän irtisanomisaika, joten sen voi irtisanoa milloin vain.

Flexi on meidän eniten myyty tuotteemme. Se sopii asiakkaille, jotka eivät halua sitoutua sopimukseensa pidemmäksi ajaksi. Sopimuksen sähkö on tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvalla vesivoimalla.

Fixu

Fixu sähkösopimus on kahden vuoden määräaikainen sopimus. Määräaikainen sopimus on pitkällä aikavälillä edullinen vaihtoehto, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta. Jos kulutus on suurta, hinnanmuutoksilla voi olla merkittävä vaikutus sähkölaskuun. Tämän takia monet asiakkaat, joilla on isompi kulutus (esim. omakotitalossa tai isommassa huoneistossa asuvat asiakkaat), turvaavat sähkön hinnan määräaikaisella sopimuksella. Määräaikaisuus sopii luonnollisesti myös niille, joilla on alhaisempi kulutus mutta jotka haluavat solmia pidempiaikaisen sopimuksen kanssamme.

Fixu on pitkällä aikavälillä edullisin sähkösopimuksemme ja toiseksi eniten myyty tuotteemme. Sopimuksen sähkö on tuotettu sataprosenttisesti uusiutuvalla vesivoimalla.

Tarjoamme automaattisesti jatkosopimusta ennen määräajan umpeutumista. Jos jatkosopimusta ei hyväksytä, sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi sopimukseksi. Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa ennen määräajan päättymistä, mutta sopimus päättyy automaattisesti, jos asiakas muuttaa.

Paikallinen EKO-sähkö

Kaikki myymämme sähkö on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä, mutta EKO-sähkö on suunnattu niille, jotka välittävät ympäristöstä erityisen paljon. Meille EKO-sähkö on enemmän kuin pelkkä tuote, sillä puhdas ja elinvoimainen ympäristö on kaiken toimintamme keskiössä.

Tammisaaren sähköntuotantoon käytämme ainoastaan uusiutuvaa puuhaketta. Suomen luonnonsuojeluliitto on myöntänyt tälle sähkötuotteelle EKO-energiamerkin todistukseksi siitä, että tuotanto on ympäristöystävällistä.

Spot-sähkö

Spot-sähkö on suunnattu aktiivisille asiakkaille, jotka haluavat seurata sähkön markkinahinnan kehitystä ja optimoida oman kulutuksensa sen mukaan. Spot-sähkömme on sataprosenttisesti uusiutuvaa vesivoimaa, ja sähkön hinta vaihtelee tunneittain Pohjoismaiden sähköpörssin ilmoittaman hinnan mukaan (Nord Pool Spot, hinta-alue Suomi).

Koska Spot-sopimuksessa sähkön hinta vaihtelee tunneittain, asiakkaalla on oltava tuntimitattu käyttöpaikka. Voit tarvittaessa pyytää meitä tai paikallista sähköverkkoyhtiötäsi tarkistamaan, minkälainen mittaus käyttöpaikallasi on. Spot-sähkön hinta muodostuu sähkön markkinahinnasta, myyjän marginaalista 0,29c/kWh, perusmaksusta sekä veroista. Kuukaudessa on noin 720 tuntia, joten laskussa näkyy kuukauden spot-sähkön keskimääräinen hinta.

Tunneittain vaihteleva spot-hinta reagoi nopeammin sähkön markkinahinnan muutoksiin. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa kuluttamalla sähköä silloin, kun markkinahinta on alhainen, ja vähentämällä kulutusta korkean hinnan aikana. Jos olet innokas seuraamaan sähkömarkkinoiden hintakehitystä ja sovittamaan kulutustasi sen mukaan, spot-sopimus voi olla taloudellinen vaihtoehto. Sopimuksella on 14 päivän irtisanomisaika.

 

snabb wera
snabb felanmalan