Sopimusmuoto

Sopimusmuodot

Kaikkiin tuotteisiimme voi valita joko kahden vuoden sopimuksen tai toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on huoleton ja joustava vaihtoehto, jossa ei tarvitse miettiä sopimuksen umpeutumista ja uusimista. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on 14 päivää.

Määräaikainen sopimus on voimassa 2 vuotta, ja sähkön hinta ja sopimusehdot pysyvät samoina koko sopimuskauden. Tarjoamme automaattisesti jatkosopimusta ennen sopimuksen päättymistä. Jos jatkosopimusta ei hyväksytä, sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi sopimukseksi, jonka irtisanomisaika on 14 päivää.

Aikavyöhyke

Yleissähkö

Yleisin sähkötariffi on yleissähkö. Mittaustapa soveltuu kaikille sähkömittareille. Yleissähköllä maksat saman hinnan kellon ympäri riippumatta siitä, mihin aikaan sähköä käytät.

Yösähkö

Yösähkössä käytetään kaksiaikamittausta, eli sähkön hinta vaihtelee vuorokaudenajan mukaan. Päiväsähkö on käytössä klo 7:00 - 22:00 ja Yösähkö klo 22:00 - 7:00. Yösähkö on edullisempaa. Yösähkö sopii parhaiten sähkölämmitteisiin kohteisiin, joissa sähkönkulutus yöaikana on suuri.

Vuosisähkö

Vuosisähkö sopii kohteisiin, joissa lämmitysratkaisuna on suora sähkö, kuten suora sähkölämmitys, kattolämpö tai lämpöpumppu, jja sen rinnalla jokin muu lämmitystapa talvipäivinä. Vuosisähkössä käytetään kaksiaikamittausta, eli sähkön hinta vaihtelee vuorokauden- ja vuodenajan mukaan. Talvipäivän kulutusmaksu on käytössä 1.11. - 31.3. klo 7:00 - 22:00, kaikki muu aika on edullisempaa.

 

snabb wera
snabb felanmalan